Oktatási Programunk

Küldetésünk megszerettetni és a lehető legjobban megtanítani az angol nyelvet a 6-17 éves korosztály számára!

JUNIOR  ANGOL TANFOLYAMOK  7-12 éves korig

A Kids English Club szervezésében az iskolai tanévben online,  kis csoportlétszámú junior tanfolyamainkon tanulhat nálunk gyermeke. Célunk eredményes oktatást biztosítani tapasztalt és elhivatott tanáraink segítségével, hogy gyermeke az alsó tagozat végeztével a megfelelő nyelvi alapok birtokában legyen.

TINI ANGOL TANFOLYAMOK 12-17 éves korig

Felső tagozatos illetve gimnazista gyermeke számára a Teens English Club beszédközpontú online tini tanfolyamait ajánljuk. Tapasztalt és elhivatott anyanyelvi oktatóink mindent megtesznek azért, hogy a tini korosztály élvezetes és kommunikáció központú órák alkalmával fejlessze nyelvtudását. A hagyományos ismeretátadás helyett, itt a tanuló kérdez, kíváncsi, felfedez, nem fél hibákat ejteni az idegen nyelv használatában, mindezáltal pedig magabiztosságra tesz szert!

ANGOL KLUBOK HAVI RENDSZERESSÉGGEL

A 6-17 éves korosztály számára projektmódszeren alapuló, korcsoportra bontott, havi rendszerességű klubokat szervezünk szombat délelőttönként. A prójektmódszer egy aktív ismeretszerzés. Az iskolákban megszokott passzív befogadó és feldolgozó szerepből a gyerekek átléphetnek egy aktív, az idegen nyelvet folyamatosan használó, kommunikáló, nyelvi elemekkel szabadon kísérletező, magabiztos tanulói szerepbe. Anyanyelvi tanáraink és módszertanunk hatására pozitív attitűd alakul ki az idegen nyelvvel kapcsolatban, az idegenkedés és gátlások helyett.

Anyanyelvi tanárok

Online oktatás

Kis létszámú csoportok

Rólunk mondták

„ Évek óta jár két gyermekem is az Orsi által szervezett tanfolyamokra, táborokra. Az oktatás minőségével, komolyságával tökéletesen elégedettek vagyunk. Orsi dinamikus személyiségével professzionálisan szervezi az oktatást. Amikor szükséges volt, megoldotta a csoportváltást és annak újjászervezését. Hálásak vagyunk ezért a lehetőségért, különösen az anyanyelvi tanárokért, ami nagyon nagy kincs!”

Edina

„Fiaim 4 éve járnak a Kids’ English Club tanfolyamaira. A különböző korosztályok igényihez maximálisan illeszkedő foglalkozásokon rengeteget tanultak, az izgalmas nyári táborok pedig kötelező elemei a nyarainknak, úgy érzem, hogy az anyanyelvi tanárok nagyon inspirálóan hatnak a nyelvtanulásukra!”

Rita

Általában nagyon nehéz rávenni a gyerekeket egy iskola utáni elfoglaltságra, pláne ahol le kellene ülni, tanulni, írni, olvasni. De az Orsi által szervezett tanfolyamok érdekesek, mozgalmasak, ráillik az a jelző, hogy “ez többet ad, mint a korábbi nyelvtanfolyamok”. Ide örömmel jár a fiam, az órák után ezt hallom tőle: “Ma is tökjó volt az óra, mami!”

Tímea
Lájkolj minket!
Kövess minket!