• Angol klubok anyanyelvi tanárokkal

  • Angol klubok anyanyelvi tanárokkal

6+,11+ és 13+ korcsoportokban
Budapesten és Budaörsön
10-12 fős csoportok
Angol anyanyelvi tanárokkal
Kéthetente szombaton, 4x45 perc

Angol klubok a 6+ korosztálynak

Milyen nálunk  a 6-9 éves  korosztálynak  szóló klubfoglalkozás? 

A szombat délelőtti foglalkozásokat 4×45 percben felkészült, angol anyanyelvi tanár tartja és természetesen 100% angolul történnek. A gyerekek mozgásos és zenés feladatokkal tarkított klubjainkban, kötetlen formában, vidám hangulatban tanulhatják és gyakorolhatják az angol nyelvet.

A játékok, vetélkedők és a rengeteg szóbeli angol gyakorlás mellett sokat alkotunk.

Hogyan építjük be a kreatív feladatokat az  angoltanulásba?

Olyan ‘arts and craft’  feladatokat választunk, amiket szívesen végeznek a gyerekek. Vágunk, színezünk, ragasztunk, és ezen keresztül tanuljuk meg az ide tartozó angol szavakat (színek, számok, eszközök), valamint olyan alapvető kifejezéseket gyakorlunk, mint a ‘kérem’, ‘köszönöm’ vagy a  ‘segítenél?’.

Megünnepeljük a Halloween-t, de a magyar farsangot is. A kreatív/alkotó feladatok közben a gyerekek felszabadulnak, mert jól érzik magukat és ennek köszönhetően szívesen használják az angol nyelvet. 

Miért szeretnek hozzánk járni a gyerekek?

Trellz Lewis, angol anyanyelvű tanárnőnk természetessége és kedvessége szimpatikus a gyerekek számára, szívesen figyelnek rá és tanulnak tőle.

Minden résztvevő gyermek be tud csatlakozni a feladatokba, angoltudásától függetlenül, mindenki a saját szintjéhez képest fejlődik. Van, aki a folyékony beszédet gyakorolja nálunk, van, aki nálunk tanulja első mondatait.  A projektalapú és kreatív tevékenységekkel kombinált oktatás bizonyítottan hatékony és mi rajongunk az örömteli és játékos angoltanulásért!

Klubjainkat szombatonként tartjuk, de nem kell minden szombatra elköteleződni,  bérletrendszerben válthattok rá jegyet!

Az első alkalmat most 50%-os áron próbálhatjátok ki! 

Angol klubok a 11+ és 13+ korosztálynak 

Milyen nálunk egy tiniknek szóló klubdélelőtt? 

A foglalkozásokat 4×45 percben, felkészült, jófej anyanyelvi tanárok tartják és természetesen 100% angolul történnek. Profi oktatóink a foglalkozás során végig a tinik számára izgalmas és életszerű témákkal foglalkoznak, ezeken keresztül gyakorolják az angol nyelvet. Az órák interaktívak és élményekkel teliek, ahol a gátlások lehullanak és mindenki szívesen beszél angolul!

A társasjátékok, vetélkedők és quizek mellet projektmódszert alkalmazunk.

Mi is az a projektmódszer és  mi miért szerettünk bele?

A project alapú  oktatás,  Project Based Learning (PBL),  egy dinamikus tantermi megközelítés. Mit is jelent ez?

Az foglalkozás során feldolgozandó projekt egy, a valós életben előforduló 21. századi probléma vagy kihívás. Például a környezetvédelem témakörében. A gyerekek erre a felvetett problémára keresnek megoldást. A résztvevő gyerekek a tanárok segítségével végig angol nyelven kommunikálnak, megfogalmazzák a véleményüket és megvitatják azt. A projekt végső ‘terméke’ egy poszter/tabló, amit közösen bemutatnak a többieknek, majd kiértékelik azt. Szókincsük és  nyelvi eszköztáruk a projekt elkészítése közben folyamatosan bővül és ezzel együtt nagymértékű magabiztosságra tesznek szert.  Mivel az oktatásnak ez a formája izgalmas számukra, a foglalkozás során végig motiváltak maradnak. A projekt kidolgozása közben a gyerekek az élő angol nyelvet tanulják, miközben folyamatosan gyakorolják is azt.  

Miért szeretnek hozzánk járni a tinik?

Tanáraink pozitív attitűdje, anyanyelviségük mágnesként vonzza a gyerekek figyelmét. 

A barátságos anyanyelvi légkörben gátlásaik megszűnnek és magabiztossá válnak a beszédben. Mivel folyamatos pozitív visszajelzést kapnak, sikerélményt jelent számukra az angoltanulás.

És ha mindez nem lenne elég mindeközben olyan 21. századi készségeik is fejlődnek, mint a kezdeményezőkészség, kreativitás és a kritikai gondolkodás. 

Klubjainkat szombatonként tartjuk, nem kell minden szombatra elköteleződni és bérletrendszerben válthattok rá jegyet!

Az első alkalmat most 50%-os áron próbálhatjátok ki! 

Ismerjétek meg tanárainkat, akik a klub foglalkozásokat tartják!

Trellz Lewis – Budaörs 6+

I am a 31-year-old native of St. Vincent and the Grenadines. Not only do I love traveling, but I love teaching as well. I have 5 years of teaching experience from numerous countries around the world. I’m a real ‘arts and craft’ fan and love teaching kids English in a fun and engaging way! Can’t wait to meet you at my club sessions!

Gabe Thomas – Budaörs 13+

My name is Gabe and I’m from New York City.
Students enjoy my lessons because I make each class fun, unique and we always learn new things with different, interactive techniques and methods. I’m a huge advocate of Project Based Learning, this modern and fantastic method which makes learning English much more enjoyable. Come and try it out yourself!

Etelka Tóth Farkas – Budaörs 11+ és Bagázs Bazár 11+

I am a native English and Math teacher from Melbourne, Australia. I teach people of all age-levels and from all walks of life. My lessons are English only and conversation-based that are fun, easy-going, yet all the while challenging the students to advance. I love working with young teenagers as they are so much fun to be around. Helping them gain their full potential by teaching them English is such a fulfilling job. I look forward to meeting your child!

Ránk bízhatja gyermeke angoltanulását egészen a B2 nyelvvizsgáig!

Komplex nyelvoktatást ajánlunk az egész év során.

Online tanfolyamok

Heti rendszerességű óráinkon a kis csoportlétszám lehetővé teszi az egyéni odafigyelést. Anyanyelvi oktatóink modern tananyagok, sok játék és izgalmas feladatok segítségével tanítják meg gyemekének az angol nyelv alapjait. A szókincsbővítés mellett számunkra fontos, hogy gyermeke minél hamarabb képes legyen mondatokban kommunikálni, emellett pedig írásbeli fejlődésére is odafigyelünk. Nem kell többet tanítás után angolórára cipelnie gyermekét,  hiszen otthona kényelméből, minden zavaró tényező kizárásával fókuszáltan tanulhat profi oktatóinktól! Olvassa el blogbejegyzésünk az online nyelvórák előnyeiről.

Szombati angol klubok

Szombati klubjaink tökéletes kiegészítései online tanfolyamainknak, de azoknak is remek lehetőség akiknek nincs idejük hétközbeni angolozásra. Kéthetente, szombatonként 10-13 óra között megrendezésre kerülő klubjaink alkalmával igazi angol anyanyelvi közegbe csöppenek a gyerekek. Kipihenten, jókedvűen és lelkesen vesznek részt anyanyelvi tanáraink érdekes és kreatív projektmunkáiban. A klubok témaköreit kifejezetten az adott korcsoport (6+, 11+, 13+) érdeklődési köréhez alakítjuk, a kisebbeknél a kreatív és játékos feladatok, a nagyobbaknál a nyelvtanulás mellett a prezentációs technikák elsajátítása is nagy szerepet kap.

Szünidei programok

Mindig nagyszerű hangulatban telnek szünidei programjaink, ahol tényleg gyerekjáték az angoltanulás! A kisebbeket egész napos programokkal várjuk a nyári, őszi és tavaszi szünetekben. A tini korosztály számára kényelmes időbeosztású tanfolyamokat tartunk napi 4×45 percben. A klubokhoz hasonlóan a hazai oktatásból hiányzó, amerikai jellegű, csapat és projektmunkák, izgalmas játékok és vetélkedők, vita – és prezentációstechnikai kihívások várják a gyerekeket. Szünidei programjaink alkalmával végre élesben is kipróbálhatják az iskolában illetve tanfolyamainkon tanultakat!