Intenzív angol tanfolyamok tiniknek - a sikeres jövőért!

Szeretnéd, hogy gyermeked versenyképes angoltudást
és életrevaló 'super skill -eket' szerezzen?
Használjátok ki a nyarat! Jelentkezzetek tanfolyamainkra!

Ugye egyetértesz, hogy a mai világban való boldoguláshoz elengedhetetlen a versenyképes  angoltudás?

Tudtad, hogy a 21. századi készségek létfontosságúak lesznek gyermeked boldogulásához a jövőben?

Mit szólnál egy olyan tanfolyamhoz, ahol az angol és ezek a szuper készségek egyszerre fejlődnek? 

Hogyan segítünk gyermekednek sikeres jövőt teremteni?

Rendkívül tapasztalt és szimpatikus anyanyelvi tanáraink segítségével a gyerekek  aktív nyelvtudást szereznek miközben kulturális tapasztalatokat is gyűjtenek, valamint biztosak lehetnek abban, hogy pontos kiejtést és a helyes nyelvtani szerkezeteket sajátítják el.  

A programjainkon használt projektmódszer lényege, hogy a tanulók valós életből vett kihívásokat oldanak meg egy adott témával kapcsolatban, és ezzel párhuzamosan fejlesztik az angol nyelvtudásukat. Az izgalmak projektmunkák közben érdeklődésük végig fentmarad és sikerélmények érik őket. 

A hagyományos iskolai oktatáshoz képest nálunk a tanuló kérdez, kíváncsi, felfedez, nem fél hibákat ejteni az angol nyelv használatában. A tanultakat pedig azonnal élesben gyakorolhatja, így azonnali pozitív visszjelzést kap. Programjainkon valódi élményalapú oktatás valósul meg, amin szívesen vesznek részt a gyerekek.

Tanfolyamaink során a gyerekek olyan 21. századi készségei is fejlődnek, mint a kritikus gondolkodás, előadás- és  érveléstechnika, együttműködés, kreativitás és innováció. Az technológiai fejlődés korában ezek azok a készségek, amik versenyképessé teszik őket a munkaerőpiacon és az életben egyaránt.

Mi is az a projektmódszer és miért működik jól a nyelvoktatásban?​

A projektalapú tanulás (PBL) egy izgalmas és diákközpontú módszer, melynek során a tanulók egy valós életbeli problémán dolgoznak, és együttműködnek társaikkal, hogy megoldást találjanak rá. Az angol mint második nyelv (ESL) oktatásában kivételesen hatékony, mert lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az angol nyelvet életszerű szituációkban alkalmazzák és gyakorolják. Így a tanulók kritikus gondolkodást, problémamegoldást és kreativitást alkalmazva fejleszthetik nyelvtudásukat, miközben olyan készségeket sajátítanak el, mint a kutatás, időgazdálkodás és prezentációs készségek. Az egész projektfolyamat a nyelvtanulók számára izgalmas, kihívást jelentő és kifizetődő élményt nyújt, ami javítja nyelvtudásukat és elősegíti az egész életen át tartó tanulást.

Tudnivalók

napi 4 x 45 perc angoloktatást

nassolni-, és innivaló

A tanfolyam ára
45 000 Ft

Ápr 16-ig early bird kedvezménnyel csak 40 000 Ft

Heti
5 nap

Helyszínek és időpontok

Időpontok a budaörsi helyszínen


06.26.-06.30.
07.03.-07.07.
07.10.-07.14.
07.24.-07.28.
08.14.-08.18.
08.21.-08.26.

Időpontok a XII. kerületi helyszínen


06.26.-06.30.
07.03.-07.07.
07.10.-07.14.
07.24.-07.28.
08.14.-08.18.
08.21.-08.26.

Nézd meg mit gondolnak rólunk eddigi tanulóink

Én azt vettem észre, hogy a nyelviskolátok programjai  abban segítik Mátét, hogy a nyelvet ne csak mint “tananyagot” lássa, hanem valódi kommunikációs eszközként használja. Hálásak vagyunk ezért a lehetőségért, különösen az anyanyelvi tanárokért, ami nagyon nagy kincs!

Simon Karolina (máté 16)

Csak szeretnénk megköszönni a nyarat! Saci imádta!!! A tanárok igazi példaképekké váltak és már most közölte velünk, hogy jövőre két hétre megy. 🙂 Eddig nehéz volt rávenni az angolozásra, de most végre azt érezzük, hogy élvezi a nyelvtanulást! Még egyszer köszönjük! 

domokos edit (Saci 14)

2019 óta járunk az Orsi által szervezett tanfolyamokra. Szeretjük, mert érdekesek, mozgalmasak, rájuk illik az a jelző, hogy “ez több mint angol!”. Ide örömmel jár a fiam, az órák után ezt hallom tőle: “Ma is tökjó volt!” A tanárokért rajong, hiszen mindegyikőjük vagány, lelkes és nagyon segítőkész!

Tímea

Ismerjétek meg tanárainkat,
akik a tanfolyamokat tartják!

Trellz Lewis

I am a 31-year-old native English teacher from St. Vincent and the Grenadines. Not only do I love traveling, but I love teaching as well! I have many years of teaching experience from numerous countries around the world. I’m a real fan of PBL (project based learning) and love teaching kids English in a fun and engaging way! Can’t wait to meet you this summer!

Gabe Thomas

My name is Gabe and I’m from New York City. Students enjoy my lessons because I make each class fun, unique and we always learn new things with different, interactive techniques and methods. I’m a huge advocate of Project Based Learning, this modern and fantastic method which makes learning English much more enjoyable. Come and try it out yourself!

Jelentkezzetek az űrlap kitöltésével!

nyári tanfolyamok

Copyright © Minden jog fenntartva. | Kids and Teens English Club 2021.