7-11 éves korig
Max. 5 fős csoportok
Online élő oktatás
Angol anyanyelvi tanár
Heti 1x60 perc

Te is úgy érzed, hogy az iskolai angol oktatás nem elég hatékony?

A Kids English Club online junior tanfolyamain gyermeked megszerezheti azokat biztos nyelvi alapokat, amik nyelvtudását meghatározzák majd a későbbiekben!

  • Online junior tanfolyamainkon biztos nyelvi alapokat fog építeni, hogy széles szókinccsel, magabiztosan alkothasson mondatokat már az alsó tagozatban is.
  • Kizárólag angol anyanyelvű tanárok tanítják majd.
  • Interaktív, online modern oktatási anyagaink a mai gyerekek igényeihez alkalmazkodnak.
  • Gyakorlatias, kommunikatív óráinkat játékokkal egészítjük ki, ösztönözve a gyerekek angol nyelvhez fűződő pozitív hozzáállását.

Heti 1×60 perc (max. 5 fő) 22 000 Ft/hónap

Féléves díj 99 000 Ft (egy összegben fizetendő)

Előzetes jelentkezésed után, gyermeked számára a legmegfelelőbb tanfolyamot tudjuk kiválasztani!

Ránk bízhatod gyermeked angoltanulását egészen a B2 nyelvvizsgáig!

Komplex nyelvoktatást ajánlunk az egész év során.

Online csoportos tanfolyamok

Heti rendszerességű óráinkon a kis csoportlétszám lehetővé teszi az egyéni odafigyelést. Anyanyelvi oktatóink modern tananyagok, sok játék és izgalmas feladatok segítségével tanítják meg gyemekének az angol nyelv alapjait. A szókincsbővítés mellett számunkra fontos, hogy gyermeke minél hamarabb képes legyen mondatokban kommunikálni, emellett pedig írásbeli fejlődésére is odafigyelünk. Nem kell többet tanítás után angolórára cipelnie gyermekét,  hiszen otthona kényelméből, minden zavaró tényező kizárásával fókuszáltan tanulhat profi oktatóinktól! Olvassa el blogbejegyzésünk az online nyelvórák előnyeiről.

Angol klubok anyanyelvi tanárokkal

Szombati klubjaink tökéletes kiegészítései online tanfolyamainknak, de azoknak is remek lehetőség akiknek nincs lehetőségük hétközbeni angolozásra. 10-13 óra között megrendezésre kerülő klubjaink alkalmával igazi angol anyanyelvi közegbe csöppenek a gyerekek. Kipihenten, jókedvűen és lelkesen vesznek részt anyanyelvi tanáraink érdekes és kreatív projektmunkáiban. A klubok témaköreit kifejezetten az adott korcsoport ( 11+, 13+) érdeklődési köréhez alakítjuk, a kisebbeknél a kreatív és játékos feladatok, a nagyobbaknál a nyelvtanulás mellett a prezentációs technikák elsajátítása is nagy szerepet kap.

Szünidei programok

Mindig nagyszerű hangulatban telnek szünidei programjaink, ahol tényleg gyerekjáték az angoltanulás! A kisebbeket egész napos programokkal várjuk a nyári, őszi és tavaszi szünetekben. A tini korosztály számára kényelmes időbeosztású tanfolyamokat tartunk napi 4×45 percben. A klubokhoz hasonlóan a hazai oktatásból hiányzó projektmunkák, izgalmas játékok és vetélkedők, vita – és prezentációstechnikai kihívások várják a gyerekeket. Szünidei programjaink alkalmával végre élesben is kipróbálhatják az iskolában illetve tanfolyamainkon tanultakat!

Angol már alsó tagozatban is? 

A gyerekekre 8-10 éves korig az angol nyelv hallás utáni elsajátítása jellemző, majd valahol a 3-4. osztály környékétől már hagyományos értelemben vett nyelvtanulásról is beszélhetünk. Ez azonban nem egyenlő a magolással.

Szódolgozatokkal, tömény nyelvtanozással nem érhető el, hogy a gyerekek érdeklődéssel forduljanak a nyelvtanulás felé, ugyanígy elfordulnak az idegen nyelvektől, ha túl könnyű – „dedós” – a tananyag.

10-12 éves kor körül már rengeteg információt képesek feldolgozni a gyerekek. Ebben a korban manapság már kiskamaszokról beszélünk, akiknek fontos, hogy megértsék, miért is fontos az angol nyelv ismerete.

Valódi eredményekre van szükségük – e-mailek megírása, pop-dalok megértése, weboldalakon való böngészés.

A csoport tudásszintjéhez és érdeklődéséhez mindig egyedileg választunk érdekes, izgalmas nyelvkönyvet.