Nyári programok
Sikeres angoltanulás projektmódszerrel

Azt szeretnéd, hogy gyermeked angoltudása valóban szintet lépjen idén nyáron? Mi segítünk! Angol tanulás közben pedig olyan 21. századi készségei is erősödnek majd nálunk, amik sikeressé teszik őt a jövőben!

Nyári Táborok
7-14 éves korig

Nyári Tanfolyamok
12-17 éves korig

Nyári táborok

Táborainkat azoknak 7-14 éves gyerekeknek ajánljuk, akik örömteli módon, ugyanakkor hatékonyan szeretnék fejleszteni angoltudásukat. 

Szimpatikus és felkészült tanári csapatunk kizárólag angol anyanyelvű, így a legzárkózottabb gyerekekből is előcsalágatják az angolt, bármilyen szinten lévő tudással lehet és érdemes is csatlakozni!  

A projektmódszer használata garantálja az angoltanulás sikerességét, izgalmas játékok, vetélkedők és kihívások megoldása teszik élvezetessé a tábor mindennapjait.

Ha egy pörgős, kreatív, de ugyanakkor hasznos tábort keresel gyermeked számára velünk garantáltan elégedettek lesztek!

Nyári tanfolyamok

Nyári tanfolyamainkat azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik már ‘kinőtték’ a táborokat! Itt fókuszáltan, napi 4×45 perceben projektmódszerrel oktatjuk az angolt. 

Ez, a  valós életből vett kihívásokat feldolgozó nyelvoktatási módszer lehetővé teszi, hogy a gyerekek izgalmas feladatokon keresztük tanuljanak angolul és azonnal gyakorolhassák is a megszerzett tudásuk.  

Kamaszbarát időpont, vagány anyanyelvi tanárok, szuper tananyag teszik fejeljthetetlenné ezt az 5 napos tanfolyamot.

Miért működik a projektmódszer a nyelvtanulásban?

A projektalapú tanulás (PBL) egy izgalmas és diákközpontú módszer, melynek során a tanulók egy valós életbeli problémán dolgoznak, és együttműködnek társaikkal, hogy megoldást találjanak rá. Az angol mint második nyelv (ESL) oktatásában kivételesen hatékony, mert lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az angol nyelvet életszerű szituációkban alkalmazzák és gyakorolják. Így a tanulók kritikus gondolkodást, problémamegoldást és kreativitást alkalmazva fejleszthetik nyelvtudásukat, miközben olyan készségeket sajátítanak el, mint a kutatás, időgazdálkodás és prezentációs készségek. Az egész projektfolyamat a nyelvtanulók számára izgalmas, kihívást jelentő élményt nyújt, ami javítja nyelvtudásukat! Tekintsétek meg oktatási rendszerünkről készült videónkat! 

Ismerd meg a tanári csapatot!

Nemzetközi csapatunk, több mint 10 éves oktatási tapasztalatával segíti gyermekedet nyelvtanulással kapcsolatos céljai elérésében. Felruházzuk az új generációt olyan angoltudással, melyet nem csak az iskolában, hanem a való életben is tud kamatoztatni és nem hagyjuk, hogy angol tudás hiányában bármilyen hátrányt szenvedjen el a későbbiekben.

Copyright © 2018-2024 Kids English Club | Minden jog fenntartva. | Kivitelezés: SILCOWEB – silcoweb.hu | Adatvédelmi nyilatkozat