• Kontaktórás intenzív angol tanfolyamok 3 helyszínen

Ha szeretnéd, hogy gyermeked angol tudása szintet lépjen a nyár folyamán, akkor az intenzív angol tanfolyamainkat nektek ajánljuk! 

A módszertan, mely évek óta bevált a tiniknél egyszerű: anyanyelvi tanáraink tapasztaltak és lelkesek. Minden interakció kizárólag angolul történik a kommunikatív, abszolút beszédközpontú órákon.

A napi 4×45 perc angolozást a korosztálynak megfelelő tematika, izgalmas, kifejezetten a korosztály érdeklődési köréhez kialakított témák és szerepjátékok teszik élvezetessé és hatékonnyá.

Nyári tanfolyamainkon projektmódszert alkalmazunk, mely egy aktív ismeretszerzés. Az iskolákban megszokott passzív befogadó és feldolgozó szerepből a gyerekek átlépnek egy aktív, az idegen nyelvet folyamatosan használó, kommunikáló, nyelvi elemekkel szabadon kísérletező, magabiztos tanulói szerepbe.

A hagyományos ismeretátadás helyett itt a gyerek kérdez, kíváncsi, felfedez, nem fél hibákat ejteni az idegen nyelv használatában.

Tanfolyamaink nem csak az angoltudást, hanem az önbizalmat, a problémamegoldó képességet és a kreatív gondolkodást is fejlesztik!

Mindez biztonságos környezetben, kis létszámú (max. 10 fős) csoportokban és jó hangulatú foglalkozások keretében történik. Szeretettel várjuk a 11-17 éves gyermekeket!

Helyszínek és időpontok

A tanfolyamot 10-13 óráig tartjuk.

Budaörs - Városi Ifjúsági Klub (2040 Károly király u. 3.)

Június 
06.28-07.02. BETELT!
Július 
07.05-07.09. BETELT!
07.12-07.16. BETELT!
07.19-07.23.
Augusztus
08.23-08.27.

XII. kerület - Hegyvidék Kulturális Szalon (1124 Törpe utca 2.)

Július
07.12-07.16.
07.19-07.23.
07.26-07.30.
Augusztus
08.23-08.27.

A tanfolyam ára: 39 900 Ft

Dupla foglalás esetén: 34 900 Ft

Foglalj baráttal, tesóval vagy rokonnal és early bird áron adjuk a tanfolyamot mindkettőtöknek. Foglalásnál a megjegyzés rovatba írjátok be a másik gyermek nevét akivel együtt foglaltok.

Amennyiben a vírushelyzet miatt nem tudjuk megszervezni a tanfolyamokat, akkor a befizetett összeget visszatérítjük!

Általános szerződési feltételek

Rólunk mondták

„ Évek óta jár két gyermekem is az Orsi által szervezett tanfolyamokra, táborokra. Az oktatás minőségével, komolyságával tökéletesen elégedettek vagyunk. Orsi dinamikus személyiségével professzionálisan szervezi az oktatást. Amikor szükséges volt, megoldotta a csoportváltást és annak újjászervezését. Hálásak vagyunk ezért a lehetőségért, különösen az anyanyelvi tanárokért, ami nagyon nagy kincs!”

Edina

„Fiaim 4 éve járnak a Kids’ English Club tanfolyamaira. A különböző korosztályok igényihez maximálisan illeszkedő foglalkozásokon rengeteget tanultak, az izgalmas nyári táborok pedig kötelező elemei a nyarainknak, úgy érzem, hogy az anyanyelvi tanárok nagyon inspirálóan hatnak a nyelvtanulásukra!”

Rita

Általában nagyon nehéz rávenni a gyerekeket egy iskola utáni elfoglaltságra, pláne ahol le kellene ülni, tanulni, írni, olvasni. De az Orsi által szervezett tanfolyamok érdekesek, mozgalmasak, ráillik az a jelző, hogy “ez többet ad, mint a korábbi nyelvtanfolyamok”. Ide örömmel jár a fiam, az órák után ezt hallom tőle: “Ma is tökjó volt az óra, mami!”

Tímea

“Levi fantasztikusan érezte magát veletek, abban az augusztusi két hétben, amit nálatok tölthetett el. A tanfolyam utáni héten mentünk nyaralni külföldre, ahol teljesen magától érthetően rendelt magának az étteremben ételt, ital-t, kérdéseket tett fel a pincérnek minden gátlás nélkül. Azt gondolom, ha nem veletek töltötte volna el azt az izgalmas két hetet, akkor valószínűleg megvárta volna, h én rendeljek neki, szóval nagyon hálásak vagyunk nektek, és köszönjük, köszönjük, köszönjük a lehetőséget.  🙂 🙂 :)”

Mariann

Tavalyi hangulatképek