12-17 éves korig
Max. 5 fős csoportok
Online élő oktatás
Angol anyanyelvi tanár
Heti 1 alkalom, 2x45 perc

Szeretnéd, hogy kamasz korú gyermeked bátran használja az angol nyelvet?

A tanfolyamok témaköreit a szóbeli felvételik és a nyelvvizsgák követelményeihez igazítjuk, így segítve, hogy gyermeked magabiztosan tudja közvetíteni tudását angolul!

  • Kizárólag angol anyanyelvű tanárokkal dolgozunk.
  • Interaktív, online modern oktatási anyagaink a mai  tini gyerekek igényeihez alkalmazkodnak.
  • Izgalmas szókincs- és kommunikációfejlesztő feladatokon keresztül ösztönözzük őket arra, hogy az iskolában vagy az alaptanfolyamainkon megszerzett tudásukat a gyakorlatban is magabiztosan tudják használni.
  • Sok-sok kommunikatív feladat (mini projektek, szerepjáték, szituációs gyakorlatok, stb) garantálják, hogy folyékonyan, magabiztosan, rutinosan kommunikáljanak angolul a résztvevő fiatalok.

Heti 1 alkalom 2×45 perc (max. 5 fő) 33 000 Ft / hó

Féléves díj 148 500 Ft (egy összegben fizetendő).

Előzetes jelentkezésed után, gyermeked számára a legmegfelelőbb tanfolyamot tudjuk kiválasztani!

Ránk bízhatod gyermeked angoltanulását egészen a B2 nyelvvizsgáig!

Komplex nyelvoktatást ajánlunk az egész év során.

Online csoportos tanfolyamok

Heti rendszerességű óráinkon, családias hangulatban, kis csoportlétszám mellett garantált a fejlődés!  Anyanyelvi oktatóink magával ragadó személyisége és pozitív világlátásuk hatalmas motivációt jelent a tinik tanulási kedvének szempontjából.  Végre szívesen szólalnak meg angolul és egyre magabiztosabban érvelnek, beszélgetnek és fejezik ki minden mondandójukat  angolul. Profi oktatóink emellett írásbeli és szövegértési kompetenciáikra is odafigyelnek. 

Angol klubok anyanyelvi tanárokkal

Szombati klubjaink tökéletes kiegészítései online tanfolyamainknak, de azoknak is remek lehetőség akiknek nincs lehetőségük hétközbeni angolozásra. 4 x45 percben tartott klubjaink alkalmával igazi angol anyanyelvi közegbe csöppenek a gyerekek. Szombatonként, kipihenten, jókedvűen és lelkesen vesznek részt anyanyelvi tanáraink érdekes és kreatív projektmunkáiban. A klubok témaköreit kifejezetten az adott korcsoport (11+, 13+) érdeklődési köréhez alakítjuk, a kisebbeknél a kreatív és játékos feladatok, a nagyobbaknál a nyelvtanulás mellett a prezentációs technikák elsajátítása is nagy szerepet kap.

Szünidei programok

Mindig nagyszerű hangulatban telnek szünidei programjaink, ahol tényleg gyerekjáték az angoltanulás! A kisebbeket egész napos programokkal várjuk a nyári, őszi és tavaszi szünetekben. A tini korosztály számára kényelmes időbeosztású tanfolyamokat tartunk napi 4×45 percben. A klubokhoz hasonlóan a hazai oktatásból hiányzó, amerikai jellegű, csapat és projektmunkák, izgalmas játékok és vetélkedők, vita – és prezentációstechnikai kihívások várják a gyerekeket. Szünidei programjaink alkalmával végre élesben is kipróbálhatják az iskolában illetve tanfolyamainkon tanultakat!

Mi a tapasztalatunk az online angolórákról? 

Napjaink rohanó és követelményekkel teli világában a sport és a nyelvórák azok a különórák, amik kiemelt jelentőséggel bírnak a szülők igényei között. A karantén sajnos előbbinek komoly gátat szabott, és bár voltak próbálkozások online edzések megtartására, kétség kívül alig várják a gyerekek, hogy kedvenc sportjukat újra rendszeresen gyakorolhassák a sportlétesítmények területén.

A karanténnal divatba jöttek az online nyelvórák és mivel a tanárok számára ez a fajta oktatás sokkal időtakarékosabb, lassan nehéz olyan nyelvtanárt találni, aki házhoz megy és a nyelviskolák tantermi óráinak száma is jelentősen megcsappant.