Teen Academy Junior (14-16 éves korig)

Angol nyelvű, önismereti kurzus fiatalabb kamaszoknak anyanyelvi trénerrel

Álmodd meg a holnapod!

Ismerd meg a benned rejlő egyedi személyiséget, erősítsd meg az önbizalmadat és fedezd fel azokat a lehetőségeket, amelyek csak rád várnak!

Minden 14-16 éves diákot szeretettel várunk, aki :

  •  – még bizonytalan a jövőjével kapcsolatban
  • – szeretné jobban megismerni önmagát, erősíteni az önbizalmát
  •  – szeretné a legtöbbet kihozni magából a középiskolai évek alatt
  • – és felkészülten akar nekivágni a nagyobb tanulmányi és pályaválasztási kihívásoknak

A Teen Academy Junior programot kifejezetten arra terveztük, hogy megmutassa, milyen tehetségek és erősségek rejtőznek minden fiatalban, miközben lehetőséget adunk nekik, hogy fejleszthessék kommunikációs készségeiket és önbizalmukat egy inspiráló és támogató környezetben. A kurzus során a tinik aktívan, különböző interaktív és gyakorlati tevékenységekben vesznek részt, amely segít nekik felkészülni a középiskolai éveikre és a későbbi életre.

A Teen Academy Junior segítségével a gyerekek megtanulhatják, hogyan legyenek magabiztosak és hogyan képviseljék magukat a legjobb képességeik szerint minden szituációban. A program segít nekik megerősíteni önismeretüket és bátran szembenézni a jövő kihívásaival.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Teen Academy Junior értékes és felejthetetlen élményt nyújt majd gyermeked számára, miközben felkészíti őt a jövőbeli sikerre. 

Szeretettel várjuk gyermeked jelentkezését és csatlakozását a közösségünkhöz!

 

Mit nyújt a program?

Önismereti fejlesztés: 

A résztvevő kamaszok bepillantást nyernek saját erősségeikbe és gyengeségeikbe. Játékos és interaktív tevékenységek segítségével jobban megismerik önmagukat, így tudatosabban tudnak majd tervezni a jövőre nézve.

Önbizalom erősítés: 

A középiskolás évek során rengeteg új kihívással találják magukat szembe a gyerekek. Segítséget nyújtunk nekik abban, hogy önmagukat a lehető legjobban képviselhessék.

Kommunikációs és prezentációs tréning: 

Angol nyelven törénő kommunikációs készség -fejlesztés, prezentációs és érvelés technikák megismerésével támogatjuk a tiniket.

A kurzus trénere:

Gabe Thomas (USA)

Gabe egy tapasztalt new yorki közgazdász, angol oktató és tréner, aki kifejezetten a tinédzserek oktatására és fejlesztésére szakosodott. Karrierje során számos innovatív módszert ismert meg és alkalmazott a fiatalok fejlődésének elősegítésére. Angol nyelv oktatásával, valamint Erasmus trénerként szerzett széleskörű tapasztalata révén Gabe rendkívüli érzékenységgel rendelkezik a tinédzserek igényeinek megértésében és támogatásában. Egyedi, diák-centrikus megközelítése segít a fiataloknak felfedezni és fejleszteni saját képességeiket, valamint elősegíti őket abban, hogy megtalálják saját helyüket a világban. Gabe elkötelezett amellett, hogy inspirálja és felkészítse a diákokat a 21. századi kihívásokra és lehetőségekre.

Legfontosabb tudnivalók:​

Időtartam: 

5 alkalom 4×60 perces jelenléti oktatás,

Nyelv: angol nyelven, anyanyelvi angol trénerrel

Ajánlott korosztály: 14-16 éves korig

Dátum: : július 8-12., augusztus 26-30.

Időpont: 10-14 h 

Részvételi díj: 99,500

(az ár magában foglalja a foglalkozás során fogyasztott innivalókat és egy szendvics árát)

Időpont:

Helyszín:

Impact Hub Budapest

1077 Wesselényi utca 17.

A Teen Academy Junior Program során a résztvevő tinik izgalmas és interaktív foglalkozásokon vesznek részt.

Íme egy kis betekintő az egyes alkalmak tematikájába:

1. alkalom:

Személyiségismeret és Önbizalom Építés

Kötetlen ismerkedéssel indul a program. Miután felfedezzük  erősségeinket és gyengeségeinket, elindulunk a tudatos jövőtervezés útján. Interaktív játékok során megértjük, hogy miből ered az önértékelés és az önbizalom. 

2. alkalom:

Jövő Kihívásai és Pályaválasztási Dilemmák:

Megvizsgáljuk a jövő hivatásait és a hozzájuk szükséges készségeket.  Vitát folytatunk a iskolaválasztás dilemmáiról, figyelembe véve személyes erősségeinket és érdeklődésünket. A nap második felében a jövőbeli terveinket és az ezekkel járó akadályokat tárgyaljuk.

3. alkalom:

Szülői Elvárások és Saját Döntések:

Ez az alkalom a szülői elvárások és a saját döntések meghozatalának kérdéseivel foglalkozik, megvizsgálva a felelősségvállalás témáját, valamint a kamaszkor személyes kíhívásait az élet minden területén.

4. alkalom:

Prezentációs és Érvelési Technikák

Ez alkalommal a gyerekek a sikeres prezentációk és a meggyőző érvelési technikák világába kapnak bevezetést, illetve begyakorolják a magabiztos személyes bemutatkozás technikáit. Ezen készségek nagyban hozzájárulnak a későbbi sikerek eléréséhez!

5. alkalom:

Projektmunka - 'A Jövő Hivatása':

A diákoknak csoportos projektmunka keretében kell kutatniuk és prezentálniuk egy kiemelt fontosságú, de még nem annyira ismert vagy elterjedt hivatást vagy szakmát. A projekt részeként megvitatják, hogy milyen személyiségtípusok számára ideális egy-egy választott hivatás.

Mindezen alkalmak célja, hogy a diákok megszerezzék az egészséges önbizalomhoz szükséges 21. századi készségeket, önismeretet és gyakorlati tapasztalatot szerezennek.

Jelentkezés a Teen Academy Junior-ra

Teen Academy

Copyright © 2018-2024 Kids English Club | Minden jog fenntartva. | Kivitelezés: SILCOWEB – silcoweb.hu | Adatvédelmi nyilatkozat